VI ÄR SKILLS COMPANY

Skills Company grundades av Tommy Lundin och Magnus Fredriksson, båda med mångårig erfarenhet inom industri/logistik, lager, handel, försäljning och utbildningar.

Vi erbjuder utbildningar och vill genom dessa skapa ett värde för våra kunder genom nya och förbättrade färdigheter. Att utbildningen i sig är rolig och intressant samt bedrivs av en engagerande och professionell instruktör är enligt oss förutsättningen för att utbildningen blir lyckad.

SÅ HÄR JOBBAR VI

Vår mission är att alla som utbildas genom oss ska få gedigna färdigheter i det vi lär ut, inte bara ha blivit “matade” med kunskap. Vår vision är att alla deltagare förutom att ha fått färdigheter ska minnas utbildningen som rolig och intressant. Tycker man att något är roligt och intressant, blir lärandet bättre och engagemanget högre!

Vi erbjuder utbildningar i våra lokaler alternativt på plats ute hos er, var som helst i hela Sverige. Utbildning på plats är ofta gynnsamt vid truckutbildning då vi övar i den miljön truckföraren sen ska arbeta. Innan varje utbildning gör vi tillsammans med kunden en behovsanalys där vi även väger in vilka eventuella förkunskaper som finns hos kursdeltagarna. Detta för att kunna ge en utbildning som är både ändamålsenlig och kostnadseffektiv.